30-08-11

Kersttips voor drukbezette mensen

verkoop kerstbomenHet is nog volop zomer –al zou je het niet denken met dat weer- en je denkt waarschijnlijk nog niet aan de kerstperiode. Maar: planning is everything! Want je weet hoe het gaat. Binnen twee dagen begint het schooljaar weer, jongleer je met je werk- gezins- en vrijetijdsplanning en voor je het weet is het al november. Hoewel kerstbomen bestellen nu waarschijnlijk het laatst van je zorgen is, kunnen we je, nu het nog even vakantie is, misschien alvast enkele tijdsbesparende tips meegeven!

-koop een kunst kerstboom. Dankzij de moderne materialen zie je het verschil met een levend exemplaar bijna niet meer. Een kunstboom is bovendien veel makkelijker in onderhoud. Hij verliest geen naalden, er komt geen aarde aan te pas, en eens de kerstperiode voorbij kan je hem makkelijk opbergen voor volgend jaar. Een kunstboom komt op termijn dus nog goedkoper uit ook.

-Bestel je kerstboom online. De mogelijkheid bestaat, dus waarom zou je er geen gebruik van maken? Je boom wordt thuis geleverd dus je verliest geen tijd met het heen- en weer rijden naar de verkoper of naar de markt. Online bestellen gaat heel vlot, enkele klikken en verder hoef je je geen zorgen te maken over je autokoffer en of die wel groot genoeg is,…

-Bedrijven en mensen met erg weinig tijd kunnen ook een volledig aangeklede kerstboom bestellen, dus met de kerstversieringen (lichtjes, ballen, slingers,…) er al in! Ook de standaard zit al in het pakket. Meestal kan je kiezen uit verschillende kleurenpaletten, waardoor je boom zeker past in je huis. Het is iets duurder, maar je wint er wel veel tijd en moeite mee!

Een kerstboom in huis halen hoeft dus zeker  geen gedoe te zijn! Zet nu alvast in je agenda wanneer je ten laatste je boom wil bestellen, zodat je het zeker niet vergeet. As we said: planning is everything!

17:02 Gepost door Bert De Kegel in Feestdagen, Shopping | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind het een goed idee om een kerstboom online te bestellen. Het is altijd zo'n gedoe om hem in huis te halen. Doe dat ook met hondenvoer. Ook ideaal. Komen ze zakken van 15 kg gewoon thuis bezorgen. Lekker makkelijk!
Om de boom te versieren doe ik trouwens altijd ideetjes op bij kerstmarkten. De kerstmarkt in Keulen is mn favoriet.

Gepost door: Lieke | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.