18-10-11

Nieuwbouw appartement of niet?


Eigenlijk is dit een vraag die je snel kan beantwoorden. Nieuwbouw natuurlijk! Daar is er minder werk aan en snel klaar. Je zal iets meer betalen in het begin, maar over tijd rendeert die input zeker. Je hoeft zelf niet de handen uit de mouwen te steken, wat toch alleen maar een hoop problemen met zich mee brengt.

Een nieuwbouw appartement aan zee kopen = slim investeren

Met de Dexia perikelen en de crisis in Griekenland moet je er niet aan denken je fortuin op een spaarboekje te zetten. Integendeel. Investeren is de boodschap. Nog het liefste in vastgoed. Als je budget dat toe laat natuurlijk.

interieur-appartement.jpg

 

De Belgische kust biedt op dat vlak tal van mogelijkheden. Verschillende mooie badsteden hebben een resem aan immo's die tal van appartementen en villa's aan de kust aanbieden. Je kan er een groot aanbod vinden in de leukste en meest toeristische, maar ook minder toeristische steden aan de kust.

 

Enkele vaste plekken die het altijd goed doen op de immomarkt aan de kust zijn: Oostende, Nieuwpoort, De Panne, Blankenberge, Zeebrugge, Bredene, Middelkerke, Oostduinkerke, Koksijde en natuurlijk het dure maar schitterende Knokke.

 

Koop je in één van deze steden een appartementje dan ben je zeker van een dikke winstmarge. Prijzen stijgen zienderogen. Ieder jaar mag je er een heuse schep bij rekenen. Als je het kan, jouw fortuin laat het toe, investeer dan op lange termijn.

 

Koop een nieuwbouw appartement en verhuur dat zo'n 10 jaar. Met die huur kan je jouw lening afbetalen en ondertussen bouw je een klein patrimonium op aan de kust. Je spaarpotje voor later ;)

16:07 Gepost door Bert De Kegel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.