18-10-11

Nieuwbouw appartement of niet?


Eigenlijk is dit een vraag die je snel kan beantwoorden. Nieuwbouw natuurlijk! Daar is er minder werk aan en snel klaar. Je zal iets meer betalen in het begin, maar over tijd rendeert die input zeker. Je hoeft zelf niet de handen uit de mouwen te steken, wat toch alleen maar een hoop problemen met zich mee brengt.

Een nieuwbouw appartement aan zee kopen = slim investeren

Met de Dexia perikelen en de crisis in Griekenland moet je er niet aan denken je fortuin op een spaarboekje te zetten. Integendeel. Investeren is de boodschap. Nog het liefste in vastgoed. Als je budget dat toe laat natuurlijk.

interieur-appartement.jpg

 

De Belgische kust biedt op dat vlak tal van mogelijkheden. Verschillende mooie badsteden hebben een resem aan immo's die tal van appartementen en villa's aan de kust aanbieden. Je kan er een groot aanbod vinden in de leukste en meest toeristische, maar ook minder toeristische steden aan de kust.

 

Enkele vaste plekken die het altijd goed doen op de immomarkt aan de kust zijn: Oostende, Nieuwpoort, De Panne, Blankenberge, Zeebrugge, Bredene, Middelkerke, Oostduinkerke, Koksijde en natuurlijk het dure maar schitterende Knokke.

 

Koop je in één van deze steden een appartementje dan ben je zeker van een dikke winstmarge. Prijzen stijgen zienderogen. Ieder jaar mag je er een heuse schep bij rekenen. Als je het kan, jouw fortuin laat het toe, investeer dan op lange termijn.

 

Koop een nieuwbouw appartement en verhuur dat zo'n 10 jaar. Met die huur kan je jouw lening afbetalen en ondertussen bouw je een klein patrimonium op aan de kust. Je spaarpotje voor later ;)

16:07 Gepost door Bert De Kegel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-11

Tips voor minder poetswerk in de badkamer

 

badkamer inrichtingHeb je eindelijk het badkamerontwerp en de badkamer inrichting achter de rug, en dan blijkt dat het werk eigenlijk pas begint! Jawel, we hebben het over het gehate poetsen van de badkamer.

Aangezien de badkamer de plaats is waar het hele gezin zich wast (lees: vuil van zicht afspoelt), is het maar logisch dat de badkamer zelf snel wat vuil wordt. Vuil, haar, huidschilfers, en dat in combinatie met aangekoekte zeepresten, zorgden ervoor dat Sien & Maria zich in de bekende tv-reeks herhaaldelijk de haren uit het hoofd trokken van afschuw. Maar zover moet je het niet laten komen.

-droog je wastafel na elk gebruik af met een keukenhanddoek, zeemvel of vod. In een nat oppervlak blijft stof en vuil makkelijker plakken

-leg een aftrekker in de douche en gebruik die na elke douchebeurt om muren en glazen wanden te reinigen. Zo krijgen de druppels de kans niet om tot kalkaanslag op te drogen

-koop een badkamer meubel met laden, waarin je alle potjes, borstels, producten en handdoeken in kan opbergen. Hoe minder kleine prutsen in je badkamer, hoe minder vuil er zich tussen kan verstoppen en hoe makkelijker je de badkamer kan poetsen.

16:07 Gepost door Bert De Kegel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |