09-03-12

Welke satellietonvangers kiezen?

Satellietontvangers moet je voorzien van een passende decoder. Een coderingssysteem kan vast in de ontvanger ingebouwd zijn. Voor dit soort systemen is alleen nog een smartcard van de aanbiedende provider, zoals tv vlaanderen smartcard, nodig.  

Ontvangers met CI slots hebben de meeste flexibiliteit. Als je naar een andere provider gaat is er alleen maar een nieuwe decoder te nodig. Alle moderne satellietontvangers met CI-slots zijn uitgevoerd voor aansluiting op allerhande besturingssystemen.

HDTV is ook voor stalliet tv de nieuwste televisievorm. Het is daarom verstandig om een HDTV toestel met HDTV satellietontvangers aan te schaffen.

17:40 Gepost door Bert De Kegel in Blog, Winkelen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: satellietontvangers, satelliet tv |  Facebook |

25-07-11

Meer klanten dankzij een mooie winkelinrichting

winkelinrichtingIn enkele seconden beslist een klant om al dan niet een winkel binnen te stappen. Een mooie etalage, aantrekkelijk productaanbod en aangename winkelervaring hebben een belangrijke invloed op het imago van de zaak. Een efficiënte winkelinrichting zorgt met andere woorden voor meer klanten.

Een combinatie van producten en sfeer moet de klanten verleiden. Een eerste goede indruk is dus enorm belangrijk. Enkele belangrijke tips met betrekking tot het inrichten van een winkel helpen om direct te scoren.

1. Zorg voor een aantrekkelijke etalage.
De gevel en etalage vormen het uithangbord van de winkel. De eerste beoordeling om al dan niet een winkel binnen te stappen hangt af van de aantrekkelijkheid van de gevel en etalage. Belangrijk hierbij is om regelmatig de opstelling van de producten in de etalage te wijzigen. Zo valt de vernieuwde etalage keer op keer op en trek je snel de aandacht van klanten.

2. Creëer een aangename winkelsfeer.
Een aangename winkelomgeving zorgt er voor dat een klant zich meteen goed voelt in de winkel. Een duidelijk en overzichtelijk productaanbod toont de klant meteen of hij al dan niet in de winkel zal vinden wat hij zoekt.

3. Zorg voor een duidelijke communicatie.
De opstelling van de producten moet direct duidelijk maken wat waar te vinden is. Bovendien moeten prijzen en promoties goed aangeduid staan.

10:29 Gepost door Bert De Kegel in Winkelen, Winkelinrichting | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-06-11

Online geboortekaartjes bestellen

Geboortekaartjes online bestellenOnline shoppen: steeds meer mensen zien er de voordelen van in. Onze Nederlandse noorderburen zijn hier zonder twijfel koplopers in, maar wij Belgen zijn duidelijk aan een inhaalbeweging bezig. Webshops van kleine ondernemers schieten als paddenstoelen uit de grond, en grote ketens geven je vaker en vaker de optie om hun producten via het internet te bestellen. Niet enkel voor supermarkten en kledingwinkels, maar ook voor bijvoorbeeld babykleertjes of geboortekaartjes. 

Geboortekaartjes online bestellen: nog niet iedereen is overtuigd van de voordelen ervan. Daarom zetten we ze voor jou even op een rijtje.

-Kies op je eigen tempo. Als je je kaartjes  online bestelt, heb je uitgebreid de  tijd om alle ontwerpen aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen. En opnieuw, en opnieuw. Want ja, je zal waarschijnlijk tig keren van gedacht veranderen. Maar hier staat niemand op je vingers te kijken, neem dus vooral je tijd om een beslissing te nemen.

-Ruime keuze. Waar je keuze bij de drukkerij of in de winkel om de hoek vaak beperkt blijft, is het aanbod op het internet reusachtig. Veel websites laten je toe je eigen kaartje te ontwerpen, wat het aantal mogelijkheden helemaal doet boomen. The sky is the limit! 

-Veilig en betrouwbaar. Nog veel mensen wantrouwen het idee van online betalingen, terwijl dit in de meeste gevallen via een beveiligde verbinding gebeurt. Kijk uit naar kwaliteitslabels als het beCommerce-label of het VeriSign-label, dan zit je zeker goed.

-Makkelijk! Het hele proces wijst zichzelf uit en jij hoeft met je bolle buik de deur niet uit. In enkele muisklikken kies je het design, de kleuren, het lettertype en de afbeelding. Eens de baby geboren is, vul je de laatste gegevens in (gewicht, lengte,...) en je klikt op 'bestellen'. Meestal heb je de kaartjes de volgende dag al in huis. Makkelijker kan bijna niet.

11:25 Gepost door Bert De Kegel in Shopping, Web, Winkelen, Zwangerschap | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |