17-06-11

Online geboortekaartjes bestellen

Geboortekaartjes online bestellenOnline shoppen: steeds meer mensen zien er de voordelen van in. Onze Nederlandse noorderburen zijn hier zonder twijfel koplopers in, maar wij Belgen zijn duidelijk aan een inhaalbeweging bezig. Webshops van kleine ondernemers schieten als paddenstoelen uit de grond, en grote ketens geven je vaker en vaker de optie om hun producten via het internet te bestellen. Niet enkel voor supermarkten en kledingwinkels, maar ook voor bijvoorbeeld babykleertjes of geboortekaartjes. 

Geboortekaartjes online bestellen: nog niet iedereen is overtuigd van de voordelen ervan. Daarom zetten we ze voor jou even op een rijtje.

-Kies op je eigen tempo. Als je je kaartjes  online bestelt, heb je uitgebreid de  tijd om alle ontwerpen aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen. En opnieuw, en opnieuw. Want ja, je zal waarschijnlijk tig keren van gedacht veranderen. Maar hier staat niemand op je vingers te kijken, neem dus vooral je tijd om een beslissing te nemen.

-Ruime keuze. Waar je keuze bij de drukkerij of in de winkel om de hoek vaak beperkt blijft, is het aanbod op het internet reusachtig. Veel websites laten je toe je eigen kaartje te ontwerpen, wat het aantal mogelijkheden helemaal doet boomen. The sky is the limit! 

-Veilig en betrouwbaar. Nog veel mensen wantrouwen het idee van online betalingen, terwijl dit in de meeste gevallen via een beveiligde verbinding gebeurt. Kijk uit naar kwaliteitslabels als het beCommerce-label of het VeriSign-label, dan zit je zeker goed.

-Makkelijk! Het hele proces wijst zichzelf uit en jij hoeft met je bolle buik de deur niet uit. In enkele muisklikken kies je het design, de kleuren, het lettertype en de afbeelding. Eens de baby geboren is, vul je de laatste gegevens in (gewicht, lengte,...) en je klikt op 'bestellen'. Meestal heb je de kaartjes de volgende dag al in huis. Makkelijker kan bijna niet.

11:25 Gepost door Bert De Kegel in Shopping, Web, Winkelen, Zwangerschap | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |